29 januari: Groot Apple nieuws?

zondag, januari 3, 2010 @ 10:01 AM
posted by klaesjes

Apple Tablet?

Apple heeft aangekondigd dat het bedrijf vrijdag 29 januari met groot nieuws naar buiten zal treden. Apple kennende zal er dan weer een nieuw product in de markt worden gezet dat een ware rage zal ontketenen, net zoals het deed met haar MP3-speler, de iPod, en de razend populaire Apple telefoon, de iPhone.

De geruchtenmachine op internet draait sinds enkele maanden al op volle toeren. Men verwacht dat Apple een revolutionair tablet zal introduceren; een computer, enkel bestaand uit een touchscreen, kleiner en lichter dan een laptop. Een tablet waarmee de gebruiker onder andere kan internetten, videoconferences kan houden, e-books kan lezen, en kan tekstverwerken.

Dan rest nog maar 1 vraag: Hoe gaat het product heten? Ook daarop heeft de geruchtenmachine een antwoord meerdere antwoorden: iTablet, iSlate, iGuide, MacBook Touch, etc. Iemand nog een suggestie?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

One Response to “29 januari: Groot Apple nieuws?”

  1. 2-1 zegt:

    iPad zou ‘t ook nog kunnen worden. Maar waarschijnlijk dat het iSlate wordt…