Groupolitan start samenwerking met Tradedoubler

vrijdag, juli 15, 2011 @ 03:07 PM
posted by admin

Groupolitan start met affiliate marketing in NederlandDe grote internationale ‘Group Buying’-websites blijven ook hun pijlen richten op het relatief kleine Nederland. Zo kondigde Groupolitan vandaag een samenwerking aan te gaan met affiliate netwerk Tradedoubler om haar online marketing activiteiten ook in ons kleine kikkerlandje uit te breiden.

De zogenaamde ‘Groupon-clones’ schieten momenteel als paddestoelen uit de grond. Naast grote internationale spelers zoals ‘Groupon’, ‘Living social’ en ‘Groupolitan’ zijn er reeds veel nationale partijen actief met dit veelbelovende concept. Enkele voorbeelden van eigen bodem zijn: ‘Goldendeals’, ‘DayDeal’ en de lokale  aanbiedingen van ‘Marktplaats’. Een actueel overzicht van alle lokale aanbiedingen in Nederland vind je op www.stedenkorting.nl.

Het enorme aanbod van aanbiedingen op lokaal niveau zorgt voor een hevige concurrentie en verplicht deze partijen om extra te investeren om hun aanbiedingen ‘aan de man’ te brengen. Door middel van de samenwerking met Tradedoubler duikt Groupolitan nu ook in de wereld van affiliatie marketing om haar bereik in Nederland te vergroten.

Website Groupolitan

Website Groupolitan

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.