Nederland helpt Haïti met 83,4 miljoen euro

vrijdag, januari 22, 2010 @ 01:01 AM
posted by 2-1

actie555Nederland heeft zich massaal ingezet voor Haïti. De radiozenders vormden samen Radio 555 en op TV draagden vele BN’ers hun steentje bij om de actie tot een succes te maken. Het ingezamelde bedrag werd verdubbeld door de Nederlandse staat, aldus Bert Koenders. Donderdagavond, omstreeks middernacht, eindigde het bedrag op een ruime 41 miljoen euro. Dit bedrag werd verdubbeld en komt – tot dusver – uit op 83,4 miljoen euro.

Vanaf 6.00 uur ’s ochtends startte deze actiedag met ‘Radio 555′. Radio 555 was een initiatief van Radio 2, 3FM, Radio 538, Radio Veronica en Q Music en was ook op alle zenders vandaag te beluisteren. DJ’s als Edwin Evers, Chiel Beelen, Gijs Staverman en Jeroen van Inkel vormden vandaag unieke combinaties om de actie te steunen. Op de televisie was op zowel Nederland 1, SBS 6, RTL 4 als TMF de ‘Nederland helpt Haïti’-actie te volgen. Dit prachtige initiatief werd gepresenteerd door Jeroen Pauw, Linda de Mol en Beau van Erven Dorens en vele bekende nederlanders in het telefoonteam.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.