Eerste aanbiedingen applicatie voor Apple iPad

zondag, mei 15, 2011 @ 10:05 AM
posted by admin

JouwAanbieding.nl iPad applicatieSinds 2007 bundelt JouwAanbieding.nl dagelijks alle aantrekkelijke dag- en weekaanbiedingen van het internet. Met de komst van haar iPad applicatie brengt JouwAanbieding.nl het overzicht met aantrekkelijke aanbiedingen nu ook naar het jongste platform van Apple.

Sinds vandaag is de iPad applicatie van JouwAanbieding.nl gratis te downloaden in de App Store van Apple. De applicatie van JouwAanbieding.nl is hiermee de eerste Nederlandstalige aanbiedingen applicatie voor iPad in de online applicatie winkel van Apple.

JouwAanbieding.nl verzamelt dagelijks alle aanbiedingen, kortingen en privé-verkopen van online winkels uit Nederland en België. Het initiatief, dat ontstaan is uit persoonlijke behoefte, is anno mei 2011 uitgegroeid tot één van de meest bezochte online platformen in het voordeel- en kortingen segment in de Benelux. Dagelijks brengen zo’n twintig duizend koopjesjagers een bezoek aan JouwAanbieding.nl om alle online dag- en weekaanbiedingen in één oogopslag te bekijken.

Niet alleen het stijgend aantal bezoekers, maar ook de verkoopcijfers van JouwAanbieding.nl tonen aan dat de dagelijkse aanbiedingen aan populariteit blijven winnen. Zo realiseerde JouwAanbieding.nl in het eerste kwartaal van 2011 al de helft van haar omzet in vergelijking tot het voorgaande jaar. De populariteit van online deals is onlangs nog eens onderstreept door Amazon.com. De Amerikaanse e-commerce gigant nam in juli 2010 dagaanbiedingen pionier Woot.com over en kocht een paar maanden later shoppingclub BuyVIP voor een onbekend miljoenenbedrag. Daarnaast is de serieuze interesse van Google in het Amerikaanse Groupon bij menigeen natuurlijk ook niet onopgemerkt gebleven.JouwAanbieding applicatie voor Apple iPad

JouwAanbieding.nl springt met haar iPad applicatie slim in op de behoefte om deze periodieke verkopen op één centrale plek te bekijken. De applicatie maakt optimaal gebruik van Apple’s innovatieve interface om alle kortingsacties haarscherp te bekijken. Alle secties zijn zowel in portret- als landschapweergave te raadplegen. Iedere aanbieding, kortingsactie of privé verkoop is voor de gebruiker eenvoudig te delen via verschillende sociale media kanalen zoals Twitter of Facebook.

Volgens Twan Pulles, creatief directeur van JouwAanbieding.nl, is de iPad applicatie primair bedoeld als traktatie voor de trouwe bezoekers van JouwAanbieding.nl die over een iPad beschikken, maar natuurlijk hoopt hij ook met deze applicatie een nieuwe doelgroep gebruikers aan te trekken die het overzicht met aanbiedingen weten te waarderen.

Naast een iPad applicatie is JouwAanbieding.nl ook goed vertegenwoordigd op andere mobiele platformen. Zo beschikt de voordeel-website ook over een iPhone applicatie, Android applicatie en een tweetal mobiele websites. De iPad applicatie van JouwAanbieding.nl is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de App Store voor Apple’s iPad.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.