LivingSocial koopt concurrenten Dealkeren, Ensogo en GoNabit

maandag, juni 27, 2011 @ 11:06 AM
posted by admin

livingsocial_koopt_3_concurrentenHet Duitse bedrijf Networks, dat gespecialiseerd is in het bouwen van Groupon klonen, is momenteel eigenaar van meer dan 20 verschillende Groupon klonen in verschillende landen. Eén van Groupon’s grootste concurrenten, LivingSocial, nam onlangs een drietal van deze klonen over in de Philipijnen en Thailand voor een onbekend bedrag.

Overname van 3 concurrenten
LivingSocial koopt drie portalen met lokale aanbiedingen van het Duitse Networks, namelijk Ensogo.com, Dealkeren.com en GoNabit.com. Ensogo.com beschikt over leden in Thailand, Philipijnen en Indonesië. Dealkeren is aktief in zowel Thailand als de Philipijnen. GoNabit.com is een dagelijkse aanbiedingen pionier in het Midden Oosten. Met deze aankoop komt het aantal landen in het portfolio van LivingSocial op 21 stuks.

Dealkeren.com

Dealkeren.com

Dealkeren.com werd in augustus 2010 geïntroduceerd in Jakarta (Indonesië). Naar eigen zeggen is Dealkeren.com marktleider in haar thuisland. Het bedrijf beschikt vandaag de dag over 90 werknemers en meer dan 300 duizend leden.

Ensogo.com

Ensogo.com

Ensogo.com is gelanceerd in juni 2010 en staat bekend als de nummer 1 daily deals website in zowel Thailand, Philipijnen als Indonesië. Ensogo.com voorziet meer dan 800 duizend abonnees met haar dagelijks aanbiedingen.

Gonabit.com

Gonabit.com

GoNabit.com is een Groupon kloon die in januari 2010 werd gelanceerd door Dan Stuart en Sohrab Jahanbani. Momenteel is GoNabit de marktleider op het gebied van lokale aanbiedingen in de Verenigde Arabische Emiraten. GoNabit bedient leden in Abu Dhabi, Amman, Dubai, Cairo Beirut en Sharjah Ajman.

Deze indrukwekkende overname past bij de strategie van LivingSocial, die zich voorbereid op haar beursgang. De online coupon specialist hoopt bij betreding van de beurs op een waardering van minimaal 10 miljard dollar.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.