Nieuw initiatief bundelt alle Groupon-clones

vrijdag, juni 17, 2011 @ 06:06 PM
posted by 2-1

Ook de weg kwijt door alle online aanbiedingen?Het aantal online aanbieders van lokale aanbiedingen stijgt ook in Nederland explosief. Vanaf deze week is de website Stedenkorting.nl online. Dit nieuwe platform bundelt alle aanbiedingen per stad in een handig overzicht. De populariteit van Groupon is duidelijk zichtbaar in het hedendaagse e-commerce landschap, want de Groupon-clones schieten als paddestoelen uit de grond.

Grote uitgeverijen, zoals Wegener en Metro, en drukbezochte online platformen, zoals Markplaats, duiken massaal op dit nieuwe e-commerce concept om zo ook een graantje mee te pikken van het succes van Groupon.

Ook andere partijen spelen slim op deze sterke groei in. Met het groeiend aantal aanbieders van lokale kortingen is er al snel behoefte aan een overzicht. In plaats van iedere dag alle afzonderlijke Groupon-clones in de gaten houden, is er nu één website waar je alle kortingen uit jouw stad kunt bekijken: www.stedenkorting.nl. Via Stedenkorting.nl bekijk je eenvoudig alle deals in jouw regio in één oogopslag.

Screenshot website Stedenkorting.nl

Screenshot website Stedenkorting.nl

Stedenkorting.nl is een nieuw initiatief van Promodeals. Promodeals is onder andere verantwoordelijk voor de exploitatie van JouwAanbieding.nl. JouwAanbieding.nl is momenteel het meest bezochte platform op het gebied van aanbiedingen en kortingen in Nederland. Met Stedenkorting.nl heeft Promodeals nu zijn pijlen gericht op lokale aanbiedingen. Twan Pulles, algemeen directeur van Promodeals, formuleert deze uitbreiding als volgt: “De kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben vergaard met JouwAanbieding.nl zullen we nu maximaal inzetten om Stedenkorting.nl tot een succes te brengen. Via Stedenkorting.nl willen we de internetgebruiker op een overzichtelijke wijze kennis laten maken met aantrekkelijke aanbiedingen in zijn/haar regio.”

Niet alleen de website maar ook de nieuwsbrief biedt de bezoeker een absolute meerwaarde. Via de nieuwsbrief van Stedenkorting.nl ontvang je automatisch dagelijks alle deals uit jouw stad in je mailbox. Uniek bij de nieuwsbrief van Stedenkorting.nl is dat iedere abonnee meerdere steden kan selecteren waar hij/zij kortingen van wilt ontvangen. De nieuwsbrief van Stedenkorting.nl maakt alle bestaande nieuwsbrieven met lokale kortingen volledig overbodig.

Bekijk alle aanbiedingen in jouw regio!

Bekijk alle aanbiedingen in jouw regio!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.