Nokia start dienst met kortingen

zaterdag, juli 9, 2011 @ 04:07 PM
posted by admin

Nokia PerksEnkele toonaangevende internationale blogs ontdekte dat telefoongigant Nokia plannen heeft om binnenkort haar eigen kortingsdienst te lanceren. Via deze kortingsdienst kunnen gebruikers gebruik maken van aantrekkelijke kortingen in hun directe regio. Het geplande aanbod lijkt zeer uitgebreid, want in haar uitgelekte commercial kondigt Nokia al aan kortingen te gaan aanbieden ‘van jeans tot sushi ‘.
Veel partijen met een groot bereik – denk aan uitgeverijen en drukbezochte websites – duiken de laatste maanden vol op het welbekende kortingsfenomeen. Aangezien Nokia met haar telefoons direct toegang heeft tot een enorm aantal mensen kan bereiken is het ook niet verwonderlijk dat de Finse telefoongigant dit concept binnenkort zal lanceren. Aangezien Nokia een aanzienlijk deel van haar marktaandeel de laatste jaren heeft moeten afstaan aan concurrenten als ‘Blackberry’, ‘Apple’ en ‘HTC’ probeert de telecomspecialist haar kas nu aan te vullen met deze kortingsdienst.

Nokia start met korting via 'Perks'

Nokia start met korting via 'Perks'

Perks wordt een gratis dienst van Nokia en zal in de toekomst te bereiken zijn via http://perks.nokia.com.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.