NS introduceert “Zoutkaartje”

donderdag, januari 7, 2010 @ 03:01 PM
posted by 2-1

NS ZoutkaartjeHet winterse weer zorgt voor veel chaos op zowel de weg als de rails van de NS. Aangezien er minder treinen tijdens de spits rijden, spoort de NS iedereen aan om buiten de spits met de trein te reizen. Om dit extra te stimuleren introduceert de NS het zogenaamde “Zoutkaartje”. Met het “Zoutkaartje” kunt u op donderdag 7 en vrijdag 8 januari tussen 9.00 en 16.00 uur en na 19.00 uur met 40% korting reizen.

Het “Zoutkaartje” is een enkele reis of retour met 40% korting. Normaal alleen te gebruiken op vertoon van een Voordeeluren- of Jaartrajectabonnement. Vandaag en morgen geldt dit voor elke treinreiziger! Dit treinkaartje met 40% korting is te koop in via de webshop van de NS en in de NS-kaartautomaat op het station.

Voor meer informatie over het zoutkaartje kun je kijken op de website van de NS.nl. Klik hier om de publicatie over het “Zoutkaartje” te bekijken.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.