Sanoma start met vakantie dagaanbieding

woensdag, juli 13, 2011 @ 11:07 AM
posted by admin

Dagaanbieding vakantieVia haar vakantieportal Vakantie.nl start Sanoma Media met een pilot van dagaanbiedingen op het gebied van reizen en vakanties. Het nieuwe initiatief is te bekijken op: http://dagaanbieding.vakantie.nl. Middels dit nieuwe medium richt één van Nederlands grootste uitgevers zich nu ook op de zogenaamde periodieke verkopen.

Voor het nieuwe dagaanbiedingen concept op Vakantie.nl is Sanoma een samenwerking aangegaan met Red Online Marketing. Red Online Marketing is verantwoordelijk voor de exploitatie van de reisaanbiedingen website Boekvandaag.nl. Boekvandaag.nl was in Nederland één van de eerste websites die startte met de verkoop van een dagelijkse aanbieding op het gebied van reizen en vakanties.

De eerste conversiecijfers van de dagaanbieding op Vakantie.nl zijn positief ontvangen door Sanoma,. Ondanks deze fleurige statistieken is het momenteel nog onduidelijk of de dagaanbieding een vaste plek krijgt in de bekende vakantieportal.

Vanaf nu ook op Vakantie.nl een dagaanbieding

Vanaf nu ook op Vakantie.nl een dagaanbieding

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site

Comments are closed.